LINKS | ADD YOUR LINK

im sorry,
i might have lost all the previous links from my blogspot & tumblr old pages.
but you can always add your link by leaving your comment here:

7 Responses “LINKS | ADD YOUR LINK” →
  1. ada dua soalan ni
    first, perasan ada link utk architecture nye blog. kau mmg budak archi ke, or just minat architecture. sbb aku mmg suka gila architecture, great buildings.
    second, bout template ni.buat sendiri ke download from swhere.

    Reply
  2. jap! soalan dua aku tak perasan.
    template ini semua dari wordpress.
    aku sudah ada design sendiri
    tetapi tidak tahu.

    nak bg finalize dengan nama website sekali.

    Reply
  3. oo yeke, dulu aku ada member gak blajar senibina,kat uitm.dia skrang sambung kat glasgow.aku mmg dari dulu minat architecture.tapi tak lepas nk amik dulu….lol.tapi serious aku suka gila template page ko.tapi blogspot takde la template camni.

    seriously thanks for the reply.

    Reply
  4. oitt…pollo pollo pakcik… “ikan apollo yang kau bagi”

    Reply
  5. yeah, exchange link with me
    http://lipstikronanoda.blogspot.com (NAZIRAH ASHARI)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: